“Van klaslokaal
tot Awardshow”

Juich jullie genomineerden toe tijdens de afsluitende awardshow! Door middel van diverse creatieve modules & coaching sessies zullen studenten, onder begeleiding van hun docent, gedurende zes maanden toewerken naar een award waardige creatie. Zodra alle modules behandeld zijn, zijn alle gecreëerde looks door de studenten zelf gefotografeerd.

Stuur je look in! Met het inzenden van je look, maak je kans op de Future Hair Generation Award. Na het inzenden worden alle looks beoordeeld en de twee studenten met de beste ingestuurde looks worden genomineerd. Zij worden uitgenodigd om deel te nemen aan de coaching sessies op de L’Oréal Academy in Hoofddorp. Tijdens de sessies worden de looks gefinetuned onder begeleiding van topstylisten Kylie Jones en Eduard Meijerink waarna de looks klaar zijn voor de awardshow.

Inschrijven Coachingsessies

“Tip’s & Tricks
in 6 lesmodules”

Coloring

Een lesmodule vol do’s en dont’s met betrekking op kleurtechniek.

Cutting

Inspiratie en tips & tricks met de focus op het conceptueel knippen van haar.

Hairstyling

Tal van tips en tricks om je look tot in de puntjes af te stylen.

Fashion styling

Welke keuzes kan je maken om de kleding je look te laten versterken.

Fotografie & Social Media

Leer je look zo goed mogelijk vast te leggen en ontvang tips over het delen op social media.

Make-up & Visagie

Hoe zorg je ervoor dat de visagie je look zo goed mogelijk versterkt.

“Show us your creation!”

Na het doorlopen van alle modules heb je je creatie zo professioneel mogelijk vastgelegd. Zendt het eindresultaat van je look in, zodat je kans maakt op de Future Hair Generation Award. Inzenden kan tot en met 31 mei 2020. Samen met de docent zorgen wij er voor dat je precies weet wat en hoe je je look moet inzenden.

Na het inzenden worden alle looks beoordeeld. De twee studenten met de beste beoordeelde looks uit de klas ontvangen een nominatie. Zij worden uitgenodigd om deel te nemen aan de coaching sessies op de L’Oréal Academy in Hoofddorp. Er zullen coaching sessies worden georganiseerd bij de L’Oréal Academy in Hoofddorp. Tijdens de sessies worden de looks gefinetuned onder begeleiding van topstylisten Kylie Jones en Eduard Meijerink waarna de looks klaar zijn voor de awardshow.

“Perfecting
your look”

Coaching sessies bij de L’Oreal Academy in Hoofddorp

Al 10 jaar een ijzersterk duo. Topstylisten Kylie en Eduard hebben een eigen kijk op de wereld van hairstyling. Naast hun salon ”Velvet Monkey | House of Hair” is hun werk al jaren een terugkerende bijdrage voor fashion magazines zoals Grazia en Vogue Italia, editorials, catwalk en fashion events zoals bijvoorbeeld de Amsterdam Fashion week.

Eduard’s bekroonde vakkennis maakt impact in de wereld van educatie, digitale content & internationale events. Met zijn oog voor creativiteit en detail is hij een absolute trendsetter. Kylie’s expertise als kleur- / krulspecialist en trainer maakt haar een absolute inspirator. Met Engelse roots en een high-end opleiding op de Londense Sassoon Academy, weet ze precies wat er nodig is om de juiste facetten bij elkaar te brengen voor top educatie.

Samen brengen ze tijdens de coaching sessies de perfecte mix aan creativiteit, eigenzinnigheid en inspiratie. Bij de L’Oréal Academy in Hoofddorp gaan ze de genomineerde studenten, samen met hun team begeleiden.

Tijdens de coaching sessies worden alle topics van knippen en kleuren tot make-up en social media tips & tricks uitgebreid behandeld. Vanzelfsprekend is daar ook uitgebreid de gelegenheid voor de genomineerden om vragen te stellen aan Kylie, Eduard en hun team over hun ervaringen, visie op trends en carrière.

Maak jij kans op de Future Hair Generation Award?

Alle studenten uit deelnemende examenklassen doen mee. De docent kan de lespakketten downloaden via de Future Hair Generation website en inzetten volgens eigen planning. Aan de hand van de lesmodules begeleid en motiveert de docent de studenten. De studenten werken samen middels de modules, om hun look samen te stellen en professioneel vast te leggen.

Zij worden uitgenodigd om deel te nemen aan de coaching sessies op de L’Oréal Academy in Hoofddorp.De studenten zullen daar aan de slag gaan met hun looks onder begeleiding van topstylisten Kylie Jones en Eduard Meijerink en hun team. Tijdens de coaching sessies worden alle topics van knippen en kleuren tot make-up en social media tips & tricks uitgebreid behandeld. Vanzelfsprekend is daar ook uitgebreid de gelegenheid om vragen te stellen aan Kylie, Eduard en hun team over hun ervaringen, visie op trends en carrière.

Studenten kunnen het eindresultaat van hun look inzenden via de website van Future Hair Generation. Van iedere examenklas worden er twee looks genomineerd om deel te nemen aan de awardshow. Een professionele vakjury beoordeeld de looks live, tijdens de Award show, en kiest de uiteindelijke winnaars.

Door deze educatieve en moderne manier krijgen studenten een kijkje in de wereld van de Fashion & Hair events, leren ze samenwerken met medestudenten en professionals én doen ze een grote hoeveelheid ervaring op.

Mail je docent Tickets